10 Kasım 2013 Pazar

Erken Boşalma Maddeleri

Erken boşalma hastalığı genelde erkeklere ait bir kavramdır ve erkekler kadınlara göre bu sorunu daha çok yaşamaktadır. Erken boşalma henüz ilişkiye girmeden veya ilişkinin başında partnerlerden birinin boşalmasına denmektedir. Bu sorun genel olarak gençlerde yer almaktadır ve bunun sebebi düzenli olarak ilişkiye girmemesidir. Genelde mastürbasyon yardımıyla boşalan gençler cinsel ilişkiye girdiği zaman erken boşalmaktadır.
Bunun sebebi ise mastürbasyon sırasında kontrollerinin kendi elinde olmasıdır. Ama ilişkide ki bir kişi bu kontrolü ilişki sırasında daha az yapabilmektedir ve istemsiz şekilde boşalmaktadır. Tamamen kontrol dışında gelişen bu erken boşalma için bu kişilerin öncelikle düzenli olarak ilişkiye girmeleri gerekmektedir.  Düzensiz ilişkilerde erken boşalma sorunu çokça görülmektedir. 3-4 ayda bir kez girilen ilişkide oluşacak erken boşalma sorunlar gayet normal olarak karşılanır.
İlişkinizi düzenli bir seviyeye taşırsanız erken boşalma sorununuzun olup olmadığını daha çok anlaşılacaktır. Erken boşalma fantezi kurarken bile bu hastalığa yenik düşebiliriz. Ön sevişme esnasında boşalmak erken boşalma sorununuzun olduğunun kanıtıdır.
Erken boşalmanın tedavisine bakıldığımız zaman geciktirici spreyler bu sorun için çözüm olmaktadır. Geciktirici spreyler penisteki sinir uçlarına temas ettiği için algıyı daha da azaltmaktadır ve bu sayede erken boşalma tedavisi sağlanmaktadır. Ancak bazı doktorlar geciktirici sprey kullanmanız konusunda bazı uyarılar yapmaktadır. Bunlardan birincisi öncelikle en az altı ay düzenli ilişkiye girmeniz gerekmektedir.
Hala bu sorun devam ediyorsa ondan sonra kullanabilirsiniz. Ancak kullanıma da dikkat etmelisiniz çünkü her kullanımda sinirlerin algısını azaltmış bulunuyorsunuz ve sinirler zamanla yıpranmış oluyor. Spreylerin yanı sıra son zamanlar erken boşalma için tedavi amaçlı kullanılan psikolojik haplar kullanılmaya başlandı. Etkisinin olduğu söylenmekte ve artık doktorlar hastalarına bu haplardan önermeye başladı.
Erken boşalmanın nedenlerini maddeler halinde sayacak olursak:
  • Cinsel uyumsuzluk
  • Çok fazla yapılan mastürbasyonlar
  • Cinsel uyarım eksikliği
  • Suçluluk duygusu
  • Partnere olan aşırı bağımlılık
  • Penise veya vajinaya verilen aşırı önem

Gibi birçok neden yer almaktadır. Sizde eğer erken boşalma problemi yaşıyorsanız öncelikle bunun için düzenli bir seks partneri bulmanız gerekmektedir. Mastürbasyon azaltılarak altı ay içimde gözlem yapılmalı ve doktora gitmelisiniz.
İsterseniz internet sitelerinde yer alan geciktirici sprey gibi erken boşalmayı önleyen şeyleri kullanabilirsiniz. Bunlara ek olaraktan eğer erken boşalma probleminiz varsa ve partneriniz bilmiyorsa bu konuda uyarabilir ondan kaynaklanmadığını belirtebilirsiniz.
Kontrolsüz ve ani gelişen bu boşalma işlemini engellemek için zihin egzersizleri de yapabilir ve erken boşalmayı kontrol edebilirsiniz. Dünyadaki araştırmalar sonucu Türk erkeklerinin en çabuk boşalan millet olduğu ortaya çıkmıştır. ( Ortalama 90 saniye) Doktorlar bu sonun en kalıcı çözümünün erken boşalma tedavisinde kullanılacak haplar olduğunu açıklıyor.
Sağlık bakanlığından onaylı %100 güvenilir bu ilaçlarımızı kullanmanız takdirde hiçbir sorununuz kalmayacaktır. Siz değerli müşterilerimizin geç boşalması ve partnerleri ile ilişkilerinin düzelmesi bizim gayemizdir.