11 Ekim 2013 Cuma

Geciktirici Sprey

Erken Boşalma


Cinsel birleşim öncesi veya cinsel birleşim sırasında bay veya bayanın yoğun cinsel hislerinin top noktaya ulaşması ile beraber kendini kontrol edemeyerek boşalmasına engel olamamasıyla beraber erken boşalma yaşamasına denir. %60 olarak psikolojik sebeplere bağlıdır.
Psikolojik sebepleri:
  • Düzenli bir cinsel hayatının olmaması.
  • Çok nadiren cinsel birleşim yaşaması
  • Uzun zaman hayalini kurduğu anı yaşaması
  • Mastürbasyondan kalan, bir an önce boşalma dürtüsüdür.

Psikolojik Çözüm Nedir?

Eğer evliyseniz hafta da ortalama 2 kez cinsel birleşim yaşamanız cinsel yaşamınızı düzene sokar ve zamanla geç boşalmanıza olanak sağlar. Erken boşalmamak adına psikolojik olarak kendinizi rahatlatmanız ve gecenin uzun olduğunu kendinize ilişki önce kabullendirmeniz gerekmektedir.

Gerçek Çözüm Nedir !

Dünya da 45 yıldır, Türkiye de ise 25 yıldır satılan dünya sağlık örgütünün onayladığı gerçek Stag 9000 Geciktirici Sprey, sizin erken boşalma sorununuz için üretildi. Stag 9000 spreyi doğru kullandığınız taktir de boşalma süreniz minimum 30 dakika olacaktır. 30 dakika boyunca zevki en top noktalar da yaşarken boşalmamanız sizi daha enerjik tutacak ve partnerinize daha uzun mutlu anlar yaşatacaktır.

Geciktirici Sprey Kullanımı !

Stag 9000 ve diğer tüm geciktirici spreylerin kullanımı aynı şekildedir. Ürün üzerinde anlatılan kullanım şekillerinden ziyade uzmanlarımızın hazırladığı geciktirici sprey kullanım şekli şöyledir: Penisiniz ereksiyon vaziyetindeyken, penisinizin uç kısmına(baş, sünnet kesim bölgesi) üst bölgeden 3 kez sprey sıkımı yapınız. Parmaklarınızla sadece uç bölgesinin spreyi emmesini sağlayın. 15-20 dakika bekleyin ve penisinizi su ile yıkayınız. Artık hazırsınız 30 dakika boyunca partneriniz size ne yaparsa yapsın sizin boşalmanızı sağlayamayacak. Artık siz değil, partneriniz düşünsün!

Nasıl bir Etkisi Var?

Stag 9000 Spreyi penisinizin sadece baş bölgesine uyguladıgınız için penisinizin orta gövde kısımlarından zevki sonuna kadar hissedeceksiniz fakat meniniz boşalmaya geçerken baş bölgesindeki hissiyat azlığı meninin dışarı çıkmasını engelleyerek sizi boşalmayacak ve devamlı bi ereksiyon durumu ile 30 dakika boyunca muazzam bir ilişki yaşarsınız.

Geciktirici Sprey Yan Etkisi var mı?

Stag 9000 isimli geciktirici spreyimiz içeriğinde bulundurduğu lidokain isimli etken maddenin cilt’e hiçbir yan etkisinin olmadığı dünya sağlık örgütü tarafından onaylanmıştır. Nitekim yıllardır sporcu sağlığında da kullanılmaktadır. Unutulmaması gereken başka bir ayrıntı da Stag 9000 Sprey içeriğinde barındırdığı E5 vitamini ile cilti besler ve daha sağlıklı parlak bir görünümde kalmasını sağlar. Etkisi kanıtlanmıştır.

Stag 9000 Sprey’i Nasıl Satın Alabiliriz?

Stag 9000 Sprey Türkiyenin her yerine maximum 2 gün içerisinde Aras Kargo Kapıda Ödeme sistemi dahilinde teslim edilmetedir. Kapalı bir paket içerisinde faturası ile beraber içerisinde ne olduğu belli olmadan fatura üzerinde besin tamamlayıcısı şeklinde hazırlanarak, kapınıza kadar geliyor. Sizden ürün ücreti nakit veya kredi kartı ile talep ediliyor ve ürünü kapalı bir paket içerisinde teslim alıyorsunuz. Stag 9000 Spreyi hemen şimdi satın almak için 0232.421.66.77 numarasından veya 05076098888 numarasından 7/24 destek hattımızdan sipariş edebilirsiniz.

İade Garantisi

2 yıldır toplamda 10000 üzerinde Stag 9000 Sprey sattık ve toplamda sadece 6 iade ürün aldık. Yanlış kullanımdan veya kötü niyetli insanlar tarafından bu 6 iadenin yapıldığını tahmin ediyoruz.
Eğer üründen memnun kalmazsanız ürünü 3 kez kullanıp memnun kalmadığınızı faturanızın arkasına IBAN hesap numaralarınız ile yazarak gönderirseniz ücret iadeniz kesintiler yapılarak iade edilir. Ürünümüze okadar güveniyoruz ki koşulsuz şartsız iade alabiliyoruz.

Orjinal Stag 9000

Orjinal Stag 9000
Orjinal Stag 9000

Stag 9000 Nere de Nasıl Üretiliyor?


Müşteri Yorumları (Mutlu Müşteriler)

Bizden Stag 9000 Spreyi satın alıp memnun kalan %99 müşterilerimiz arasında okadar ilgi çekici başarı öyküleri var ki bizde bunları sizlerle paylaşıyoruz. Müşteri Yorumlarını okumak için tıklayınız.